Konferens i Malung

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Malung 2018


Boka er konferens i Malung samt hitta passande konferensanläggningar i Malung bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Malung på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Malung till något alldeles extra.
Relaterade sökningar:

Alla inom konferens

Experium


Tel: 0280-861 11


Jonas i Sälen

Tandådalens Wärdshus
780 67 SÄLEN

Tel: 0280 – 333 30


Olarsgården


Tel: 0280-210 29


Sälens Högfjällshotell


Tel: 0280-870 00


Wärdshuset Gammelgården

Sälen
 SÄLEN

Tel: 0280-877 00Konferens i Malung - konferensanläggningar i Malung 2018
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Malung så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Malung erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Malung.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel