Konferens på Örenäs Slott Hotell och Konferens

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 8 resultat  

Konferens på Örenäs Slott Hotell och Konferens - GLUMSLÖV

 

Ta steget genom historien och låt dig hänföras av ett ljust och fräscht konferenscenter där idéer stimuleras under alla de fyra årstiderna och där den fantastiska utsikten över Öresund och Ven inspirerar till kreativa möten. Vårt konferenscenter är en stor kontrast till det historiska slottet med modern teknik, ljussättning, luft och ergonomi.

Vår största lokal har plats för upp till 400 personer i biosittning, har högt i tak, egen scen för föreläsare och dessutom tillräckligt stor för att köra in fordon. Perfekt för en större konferens, utställning eller varför inte en bilmässa. De flesta av konferenslokalerna har stora fönster som ger en oslagbar konferens med härlig utsikt över bland annat Öresund, slottsparken och våra vackra skånska rapsfält. De härliga vyerna är en redig energikick och får dig att minnas din konferens långt efter besöket på Örenäs. Vi vill även slå ett slag för vår underbara slottspark med havsutsikt, som både under vår- och sommartid kan användas för olika event. Parken är inte bara våra förväntansfulla brudpars favoritplats utan även en enorm mötesplats med nästintill oändliga möjligheter, som till exempel en bilutställning, aktiviteter eller för chefen som vill göra något speciellt för sina anställda och låta dem göra en extravagant entré och landa i helikopter.

Tiden mellan mötena är precis lika viktig och vi hjälper gärna till med olika kringaktiviteter, med allt från det ”lilla enkla” till omfattande superupplevelser. Varför inte testa fiskelyckan och pilka torsk i Öresund? Bara ett längre stenkast från slottsparken slår vågorna mot stranden och bjuder på mer än bara vacker vy. Vi erbjuder även båtturer till Ven, RIB Båtsafari, 5-kamp, curling och mycket, mycket mer. I vår anrika slottsrestaurang njuter ni av vår goda mat med rätter byggda från grunden, med råvaror från noggrant utvalda och lokala producenter.

Närheten till Malmös och Köpenhamns flygplats, pendlingståg och några av Skånes största städer, som Helsingborg, Lund, Malmö samt den danska huvudstaden Köpenhamn gör Örenäs Slott till den självklara mötesplatsen för moderna människor i Skåne.

Vi har lagt stor vikt vid att anpassa vår miljö och tillsammans med er skapar vi en oförglömlig konferens eller event i Skåne, med det där lilla extra.

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Örenäs Slott Hotell och Konferens

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Örenäs Slott Hotell och Konferens. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson:
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.
 

Örenäs Slott Hotell och Konferens

Ålabodsvägen
261 63  GLUMSLÖV

Telefon:0418-451100
Örenäs Slott Hotell och Konferens på Facebook
Till Hemsida

Konferens på Örenäs Slott Hotell och Konferens - GLUMSLÖV


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel