Konferens på Swing by Golfbaren

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 72 resultat  

Konferens på Swing by Golfbaren - STOCKHOLM


Golfbaren – The Minigolf Experience

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

I dagsläget huserar Golfbaren över sex olika enheter, där fyra av dem, Kristineberg, Aspudden, Jungfrusund och Nacka Strand är renodlade utomhusanläggningar främst aktiva under sommarhalvåret. Vårt flaggskepp SWING by Golfbaren och vårt senaste tillskott SIGNAL By Golfbaren är inomhusanläggningar och aktiva övrig tid.

Möten och konferens
Swing by Golfbaren är motsatsen till en klassisk konferensanläggning och med det sagt, kreativ och helt klart mycket roligare. Hos oss hittar du utrymmen och teknik för alltifrån det lilla- till det stora mötet. Vi erbjuder dig möjlighet att lyssna på en föreläsning från soffan i vår ägares privata vardagsrum ”The Living Room” eller varför inte slå dig ner i en biostol i ”Marys Office” för årsmötet.
Vi kan hjälpa er arrangera spännande möten för 10–150 personer. Vår unika lokal med flera olika rum och naturliga indelningar främjar kreativitet och socialt utbyte för små och stora grupper.
Variationerna är flera och möjligheterna många, så hör av dig med just dina önskemål eller besök oss på plats, så ser vi till att skräddarsy något för just dina behov.

Kick-off och företagsevent
Året om är du välkommen med dina vänner, familjen eller kollegorna att njuta av The Minigolf Experience, antingen inne eller ute på någon av våra anläggningar. Var du än väljer att hälsa på oss så garanterar vi banor i världsklass designade av vår egen grundare Hans Olofsson som även är flerfaldig världsmästare i sporten. Utöver minigolfen erbjuder vi även ett brett sortiment av mat och dryck, allt i en skön combo i tematiserade miljöer för ett så maxad helhetsupplevelse som möjligt.

Mer information, priser och erbjudande hittar du på hemsidan.

Välkomna !

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - Swing by Golfbaren

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till Swing by Golfbaren. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson (vid företag ange gärna din titel/befattning efter namn):
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.




 

Swing by Golfbaren

Surbrunnsgatan 46
113 48  STOCKHOLM

Telefon:08-618 61 05
Till Hemsida

Konferens på Swing by Golfbaren - STOCKHOLM






Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel