Konferens i Kumla

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Kumla 2022


Boka er konferens i Kumla samt hitta passande konferensanläggningar i Kumla bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Kumla. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Kumla i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Kumla på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Kumla till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Restaurang Svalan

En konferens hos Svalan är en effektiv konferens i avslappnad och modernt utrustad konferensmiljö.
Restaurang Svalan
Brunnsparken  ÖREBRO
Tel: 019-240066

First Camp Ånnaboda – Örebro

Lugnet och naturen har en förmåga att öppna upp kreativa kanaler och få möten att blomma ut.
First Camp Ånnaboda – Örebro
Ånnaboda 320  GARPHYTTAN
Tel: 019-29 55 00
Relaterade sökningar:
Örebro

Adressregister

Goda Rum

Kyrkogatan 45
69237 KUMLA

Tel: 019-7602080Konferens i Kumla - konferensanläggningar i Kumla 2022
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Kumla så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Kumla erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Kumla.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel