Konferens i Sollefteå

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Sollefteå 2021


Boka er konferens i Sollefteå samt hitta passande konferensanläggningar i Sollefteå bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Sollefteå. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Sollefteå i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Sollefteå på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Sollefteå till något alldeles extra.

konferens i närområdet

High Coast Distillery

Konferera i inspirerade miljö. Konferenslokaler för 6 - 60 personer. Kombinera gärna med guidad visning av destilleri och/eller whiskyprovning.
High Coast Distillery
Sörviken 140  BJÄRTRÅ
Tel: 0612 530 60

Konferens på Elite Plaza Hotel och Arken Konferens

Konferens på Elite Plaza Hotel och Arken Konferens
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik
Hotellgatan 9  ÖRNSKÖLDSVIK
Tel: 0660-23 51 10
Relaterade sökningar:
Kramfors Örnsköldsvik

Adressregister

Hullsta Gård

Storgatan 69-75
881 31 SOLLEFTEÅ

Tel: 0620-100 94Konferens i Sollefteå - konferensanläggningar i Sollefteå 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Sollefteå så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Sollefteå erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Sollefteå.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel