Konferens i Ronneby

Län: 
Kommun: 
Julbordstyp: 
   Visa 6 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Ronneby 2024


Boka er konferens i Ronneby samt hitta passande konferensanläggningar i Ronneby bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Ronneby. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Ronneby i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Ronneby på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Ronneby till något alldeles extra.
Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Ronneby till något alldeles extra.

MÖTESPLATS I MODERN BRUNNSMILJÖ!

Vår miljö får kreativiteten att flöda. Brunnsparken, spaträdgården och andra platser där Brunnsarvet gör sig påmint än i dag är unika upplevelsemiljöer att hämta kraft och energi i.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

konferens i närområdet

Bistro Skeppsgossen

Bistro Skeppsgossen
Karlskrona Marinmuseum  KARLSKRONA
Tel: 0766122750

Stiftsgården Södra Hoka

På Stiftsgården Södra Hoka är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut.
Stiftsgården Södra Hoka
Hokavägen 396-47  ASARUM
Tel: 0454-195 40

Bistro Utkiken

Bistro Utkiken brinner för god mat och dryck tillsammans med trevligt sällskap!
Bistro Utkiken
Kärleksstigen 7  KARLSKRONA
Tel: 0455-15252

Mera Konferens!


Adressregister

Eringsboda Brunn

Brunnsvägen 72
372 98 ERINGSBODA

Tel: 0455-700 00


Äggaboden i Gärestad by

Gärestads bygata 16
372 97 RONNEBY

Tel: 0457- 361 42Konferens i Ronneby - konferensanläggningar i Ronneby 2024
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Ronneby så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Ronneby erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Ronneby.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel