Konferens i Dals-Ed

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Dals-Ed 2023


Boka er konferens i Dals-Ed samt hitta passande konferensanläggningar i Dals-Ed bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Dals-Ed. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Dals-Ed i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Dals-Ed på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Dals-Ed till något alldeles extra.
Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Dals-Ed till något alldeles extra.

konferens i närområdet

KONFERENS SOM PASSAR ER

Vi har flera rymliga och personligt inredda lokaler som passar utmärkt för alla möten.
BEST WESTERN Hotel Carlia
Norra Drottninggatan 26  UDDEVALLA
Tel: 0522-141 40

Konferens på Baldersnäs

På Baldersnäs kan ni mötas i en naturskön miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal.
Baldersnäs Herrgård
Baldersnäs 52  DALS LÅNGED
Tel: 0531-412 13

Hotel Tanums Gestgifveri

Moderna konferensfaciliteter, hög service, mat och aktiviteter i toppklass i en unik miljö.
Hotel Tanums Gestgifveri
Apoteksvägen 7  TANUMSHEDE
Tel: 0525-290 10

Relaterade sökningar:
Uddevalla Bengtsfors Tanum

Konferens i Dals-Ed - konferensanläggningar i Dals-Ed 2023
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Dals-Ed så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Dals-Ed erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Dals-Ed.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel