Konferens i Malung-Sälen

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Malung-Sälen 2024


Boka er konferens i Malung-Sälen samt hitta passande konferensanläggningar i Malung-Sälen bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Malung-Sälen. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Malung-Sälen i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Malung-Sälen på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Malung-Sälen till något alldeles extra.
Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Malung-Sälen till något alldeles extra.

Konferera i fjällen

Gammelgården Hotell & Restaurang
Sälen Tel: 0280-877 00

konferens i närområdet

Mera Konferens!


Adressregister

Gammelgården Hotell & Restaurang

Sälen
 SÄLEN

Tel: 0280-877 00
Läs mer >>

Kläppen Ski Resort


Tel: 0280-96 200


Sankt Olof Hotell

Moravägen 11D
782 31 MALUNG

Tel: 0280-550 60


Värdshuset Lugnet

Lugnet
782 91 MALUNG

Tel: 0280-420 00Konferens i Malung-Sälen - konferensanläggningar i Malung-Sälen 2024
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Malung-Sälen så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Malung-Sälen erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Malung-Sälen.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel