Konferens i Hedemora

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Hedemora 2020


Boka er konferens i Hedemora samt hitta passande konferensanläggningar i Hedemora bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Hedemora. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Hedemora i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Hedemora på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Hedemora till något alldeles extra.

Garpenbergs Slott

Våra konferensrum finns i slottets vackraste salar. Här är verkligen perfekt för konferens i en mycket inspirerande miljö.
Garpenbergs Slott
Herrgårdsvägen 123  GARPENBERG
Tel: 0225-222 07

konferens i närområdet

Alla inom konferens

Garpenbergs Slott

Herrgårdsvägen 123
776 98 GARPENBERG

Tel: 0225-222 07
Läs mer >>


Konferens i Hedemora - konferensanläggningar i Hedemora 2020
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Hedemora så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Hedemora erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Hedemora.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel