Konferens i Bromölla

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Bromölla 2021


Boka er konferens i Bromölla samt hitta passande konferensanläggningar i Bromölla bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Bromölla. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Bromölla i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Bromölla på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Bromölla till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Quality Hotel Grand Kristianstad

Ett flexibelt konferenshotell mitt i centrala Kristianstad med 8 lokaler, 139 hotellrum, egen restaurang och nattklubb. Bokar du konferens här ingår det alltid mjukglass och popcorn
Quality Hotel Grand Kristianstad
Västra Storgatan 15  KRISTIANSTAD
Tel: 044-28 48 00

Stiftsgården Södra Hoka

På Stiftsgården Södra Hoka är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut.
Stiftsgården Södra Hoka
Hokavägen 396-47  ASARUM
Tel: 0454-195 40

Konferera i slottet i Sölvesborg

Lägg er nästa konferens i det vackra Slottet i Sölvesborg. Fina lokaler med en vacker omgivning.
Påhlssons presenterar
Stortorget 4  SÖLVESBORG
Tel: 0456 - 124 50
Relaterade sökningar:
Kristianstad Karlshamn Sölvesborg

Adressregister

Folkets Hus Förening u. p. a., Bromölla

Folkets Husgatan 58
295 32 BROMÖLLA

Tel: 0706277025Konferens i Bromölla - konferensanläggningar i Bromölla 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Bromölla så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Bromölla erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Bromölla.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel