Konferens i Ovanåker

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Ovanåker 2017


Boka er konferens i Ovanåker samt hitta passande konferensanläggningar i Ovanåker bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Ovanåker på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Ovanåker till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Café Neon

Vi erbjuder er full konferensservice. Fullt utrustade konferenslokaler för grupper 2-290 deltagare. Vi har även service av möten kvällstid o helger.
Café Neon
Södra Järnvägsgatan 7  SÖDERHAMN
Tel: 0270-75879

Alla inom konferens

Edsbyn Hotell

Långgatan 1
828 23 EDSBYN

Tel: 0271-212 40
Till webbplats >>

Gästis Alfta Hotell

Ungmansvägen 6
822 22 ALFTA

Tel: 0271-120 10
Till webbplats >>


Konferens i Ovanåker - konferensanläggningar i Ovanåker 2017
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Ovanåker så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Ovanåker erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Ovanåker.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2017
 
 
pixel