Konferens i Borgholm

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Borgholm 2020


Boka er konferens i Borgholm samt hitta passande konferensanläggningar i Borgholm bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Borgholm. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Borgholm i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Borgholm på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Borgholm till något alldeles extra.

Välkommen till vackra Öland!

Välkommen till vackra Öland!
Den goda maten, den unika naturen och härliga läget vid strandkanten är några faktorer som gör att konferensen hos oss blir extra lyckad.
Strand Hotell Borgholm
Villagatan 4  BORGHOLM
Tel: 0485-888 88

konferens i närområdet

Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är den perfekta mötesplatsen för givande möten. Lokalerna inbjuder till både kreativa möten och sociala aktiviteter kombinerat med mat och dryck.
Calmar Stadshotell
Stortorget 14  KALMAR
Tel: 0480-49 69 00

Alla inom konferens

Halltorps Gästgiveri

Landsvägen Halltorp 105
38792 BORGHOLM

Tel: 0485-850 00


Strand Hotell Borgholm

Villagatan 4
387 88 BORGHOLM

Tel: 0485-888 88
Läs mer >>


Konferens i Borgholm - konferensanläggningar i Borgholm 2020
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Borgholm så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Borgholm erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Borgholm.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel