Konferens i Emmaboda

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Emmaboda 2023


Boka er konferens i Emmaboda samt hitta passande konferensanläggningar i Emmaboda bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Emmaboda. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Emmaboda i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Emmaboda på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Emmaboda till något alldeles extra.
Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Emmaboda till något alldeles extra.

konferens i närområdet

MÖTESPLATS I MODERN BRUNNSMILJÖ!

Vår miljö får kreativiteten att flöda. Brunnsparken, spaträdgården och andra platser där Brunnsarvet gör sig påmint än i dag är unika upplevelsemiljöer att hämta kraft och energi i.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

Bistro Skeppsgossen

Bistro Skeppsgossen
Karlskrona Marinmuseum  KARLSKRONA
Tel: 0766122750

Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är den perfekta mötesplatsen för givande möten. Lokalerna inbjuder till både kreativa möten och sociala aktiviteter kombinerat med mat och dryck.
Calmar Stadshotell
Stortorget 14  KALMAR
Tel: 0480-49 69 00

Bistro Utkiken

Bistro Utkiken
Kärleksstigen 7  KARLSKRONA
Tel: 0455-15252

Konferera i skön miljö på Getnögård

Vi erbjuder Ditt team den positiva och natursköna konferensmiljö som uppmuntrar till inspiration, kreativitet och arbetsglädje.
Getnö Gård, Kurs & Konferensgård
Getnö Gård  RYD
Tel: 0477-240 11

Relaterade sökningar:
Kalmar Karlskrona Ronneby Tingsryd

Konferens i Emmaboda - konferensanläggningar i Emmaboda 2023
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Emmaboda så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Emmaboda erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Emmaboda.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel