Konferens i Emmaboda

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Emmaboda 2019


Boka er konferens i Emmaboda samt hitta passande konferensanläggningar i Emmaboda bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Emmaboda. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Emmaboda i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Emmaboda på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Emmaboda till något alldeles extra.

konferens i närområdet

MÖTESPLATS I MODERN BRUNNSMILJÖ!

Vår miljö får kreativiteten att flöda. Brunnsparken, spaträdgården och andra platser där Brunnsarvet gör sig påmint än i dag är unika upplevelsemiljöer att hämta kraft och energi i.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

Getnö Gård, Kurs & Konferensgård

Vi erbjuder Ditt team den positiva och natursköna konferensmiljö som uppmuntrar till inspiration, kreativitet och arbetsglädje.
Getnö Gård, Kurs & Konferensgård
Getnö Gård  RYD
Tel: 0477-240 11
Relaterade sökningar:
Ronneby Tingsryd

Alla inom konferens

Hotell Amigo

Järnvägsgatan 16
36130 EMMABODA

Tel: 0471-125 50Konferens i Emmaboda - konferensanläggningar i Emmaboda 2019
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Emmaboda så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Emmaboda erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Emmaboda.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel