Konferens i Örkelljunga

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Örkelljunga 2020


Boka er konferens i Örkelljunga samt hitta passande konferensanläggningar i Örkelljunga bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Örkelljunga. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Örkelljunga i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Örkelljunga på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Örkelljunga till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Ulvereds Hjorthägn & Gårdsbutik

Ulvered skapar inspiration och arbetsro med sin hänförande utsikt över strövande hjortar och gamla odlingsrös.
Ulvereds Hjorthägn & Gårdsbutik
Ulvered  LAHOLM
Tel: 070 7161631

Hotell pausa

Hotell pausa erbjuder olika sorters konferans paket anpassat efter era önskemål. Vi erbjuder även vår fina relaxavdelning för alla våra gäster.
Hotell Pausa
Åbyplan 3  KLIPPAN
Tel: 0435-204 35

Er nästa möteslokal ?

Hotell Erikslund har på några år blivit ett populärt mötes-, konferens- och utbildningscenter. Besök gärna vår SPA och relaxavdelning.
Hotell Erikslund
Åstorpsvägen 15  ÄNGELHOLM
Tel: 0431-41 57 00
Relaterade sökningar:
Laholm Klippan Ängelholm

Adressregister

Ingeborrarps Värdshus

Ingeborrarp 401
28691 ÖRKELLJUNGA

Tel: 0766-788 247Konferens i Örkelljunga - konferensanläggningar i Örkelljunga 2020
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Örkelljunga så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Örkelljunga erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Örkelljunga.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel