Konferens i Härnösand

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Härnösand 2018


Boka er konferens i Härnösand samt hitta passande konferensanläggningar i Härnösand bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Härnösand på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Härnösand till något alldeles extra.


konferens i närområdet

Svartviks Herrgård

Boka en heldagskonferens med fri lokalhyra på Svartviks Herrgård.
Svartviks Herrgård
Svartviksvägen 22  KVISSLEBY
Tel: 060-56 12 51


Alla inom konferens

Restaurang Spjutegården

Murberget
87151 HÄRNÖSAND

Tel: 0611-51 10 90
Till webbplats >>


Konferens i Härnösand - konferensanläggningar i Härnösand 2018
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Härnösand så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Härnösand erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Härnösand.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel