Konferens i Härnösand

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Härnösand 2021


Boka er konferens i Härnösand samt hitta passande konferensanläggningar i Härnösand bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Härnösand. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Härnösand i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Härnösand på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Härnösand till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Konferens på Elite Hotel Knaust

Konferens på Elite Hotel Knaust
Elite Hotel Knaust
Storgatan 13  SUNDSVALL
Tel: 060-608 00 00

High Coast Distillery

Konferera i inspirerade miljö. Konferenslokaler för 6 - 60 personer. Kombinera gärna med guidad visning av destilleri och/eller whiskyprovning.
High Coast Distillery
Sörviken 140  BJÄRTRÅ
Tel: 0612 530 60
Relaterade sökningar:
Kramfors Sundsvall

Konferens i Härnösand - konferensanläggningar i Härnösand 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Härnösand så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Härnösand erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Härnösand.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel