Konferens i Olofström

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Olofström 2018


Boka er konferens i Olofström samt hitta passande konferensanläggningar i Olofström bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Olofström på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Olofström till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Bergakungen

Välkomna till vår fina konferensanläggning
Bergakungen
Ebbarp 3625  OSBY
Tel: 0479-144 44

Stiftsgården Södra Hoka

På Stiftsgården Södra Hoka är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut.
Stiftsgården Södra Hoka
Hokavägen 396-47  ASARUM
Tel: 0454-195 40
Relaterade sökningar:
Logi Karlshamn Osby

Alla inom konferens

First Hotel Olofström


Tel: 0454 301230
Till webbplats >>

Folkets Hus Olofström

Ö. Storg. 24 293 34 OLOFSTRÖM
293 34 OLOFSTRÖM

Tel: 0454 - 992 00
Till webbplats >>


Konferens i Olofström - konferensanläggningar i Olofström 2018
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Olofström så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Olofström erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Olofström.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel