Konferens i Sunne

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Sunne 2017


Boka er konferens i Sunne samt hitta passande konferensanläggningar i Sunne bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Sunne på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Sunne till något alldeles extra.

Relaterade sökningar:

Alla inom konferens

Broby Gästgivaregård

Långgatan 25
686 24 SUNNE

Tel: 0565-133 70
Till webbplats >>

Medskogs Aktivitetsby


Tel: 0565-321 23
Till webbplats >>

Ulvsby Herrgård


Tel: 0565-140 10
Till webbplats >>

Öjerviks Gård AB

Öjerviks Gård
686 94 ROTTNEROS

Tel: 0565 – 50 990
Till webbplats >>


Konferens i Sunne - konferensanläggningar i Sunne 2017
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Sunne så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Sunne erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Sunne.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2017
 
 
pixel