Konferens i Sölvesborg

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Sölvesborg 2024


Boka er konferens i Sölvesborg samt hitta passande konferensanläggningar i Sölvesborg bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Sölvesborg. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Sölvesborg i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Sölvesborg på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Sölvesborg till något alldeles extra.
Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Sölvesborg till något alldeles extra.

Konferera i slottet i Sölvesborg

Lägg er nästa konferens i det vackra Slottet i Sölvesborg. Fina lokaler med en vacker omgivning.
Påhlssons presenterar
Stortorget 4  SÖLVESBORG
Tel: 0456 - 124 50

konferens i närområdet

MÖTESPLATS I MODERN BRUNNSMILJÖ!

Vår miljö får kreativiteten att flöda. Brunnsparken, spaträdgården och andra platser där Brunnsarvet gör sig påmint än i dag är unika upplevelsemiljöer att hämta kraft och energi i.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

Stiftsgården Södra Hoka

På Stiftsgården Södra Hoka är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut.
Stiftsgården Södra Hoka
Hokavägen 396-47  ASARUM
Tel: 0454-195 40

Quality Hotel Grand Kristianstad

Ett flexibelt konferenshotell mitt i centrala Kristianstad med 8 lokaler, 139 hotellrum, egen restaurang och nattklubb. Bokar du konferens här ingår det alltid mjukglass och popcorn.
Quality Hotel Grand Kristianstad
Västra Storgatan 15  KRISTIANSTAD
Tel: 044-28 48 00

Mera Konferens!


Adressregister

Påhlssons presenterar

Stortorget 4
293 32 SÖLVESBORG

Tel: 0456 - 124 50
Läs mer >>

Sölvesborgs Golfrestaurang

Ljunganabbevägen 149
294 91 SÖLVESBORG

Tel: 0456–70640Konferens i Sölvesborg - konferensanläggningar i Sölvesborg 2024
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Sölvesborg så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Sölvesborg erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Sölvesborg.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel