Konferens i Smedjebacken

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Smedjebacken 2020


Boka er konferens i Smedjebacken samt hitta passande konferensanläggningar i Smedjebacken bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Smedjebacken. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Smedjebacken i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Smedjebacken på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Smedjebacken till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Färna herrgård & Spa

Mjukt inbäddad i den trolska Bergslagsskogen mellan två sjöar hittar ni Färna Herrgård.
Färna Herrgård & Spa
Färna Herrgård 1  SKINNSKATTEBERG
Tel: 0222-281 90

Fagersta Brukshotell

Att ha konferens hos oss är enkelt! Ta hjälp av oss på Fagersta Brukshotell. Vi ordnar allt från aktiviteter till speciella menyer.
Fagersta Brukshotell
Blomstervägen  FAGERSTA
Tel: 0223-170 60

Garpenbergs Slott

Våra konferensrum finns i slottets vackraste salar. Här är verkligen perfekt för konferens i en mycket inspirerande miljö.
Garpenbergs Slott
Herrgårdsvägen 123  GARPENBERG
Tel: 0225-222 07
Relaterade sökningar:
Fagersta Hedemora Skinnskatteberg

Alla inom konferens

Tolvsbo Hotell Konferens & Spa

Värdshusvägen 13
777 93 SÖDERBÄRKE

Tel: 0240-65 02 00Konferens i Smedjebacken - konferensanläggningar i Smedjebacken 2020
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Smedjebacken så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Smedjebacken erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Smedjebacken.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel