Konferens i Berg

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Berg 2018


Boka er konferens i Berg samt hitta passande konferensanläggningar i Berg bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Berg på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Berg till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Villa Tottebo

Vi har rum för att ostört arbeta, i både stora eller små grupper. Vi servar er med frukost, fika, lunch och givetvis allt som behövs för er konferens.
Villa Tottebo
Parkvägen 1  ÅRE
Tel: 0647-506 20

Alla inom konferens

Big Moose Hotel

Riksväg 45
840 31 ÅSARNA

Tel: 0687-304 50
Till webbplats >>

Gräftåvallens Fjällanläggningar AB

Gräftåvallen
830 24 OVIKEN

Tel: 064352012
Till webbplats >>

Persåsen Hotell & Konferens

Persåsen 3370
830 24 OVIKEN

Tel: 0643-44 55 50
Till webbplats >>


Konferens i Berg - konferensanläggningar i Berg 2018
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Berg så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Berg erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Berg.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel