Konferens i Ånge

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Ånge 2018


Boka er konferens i Ånge samt hitta passande konferensanläggningar i Ånge bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Ånge på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Ånge till något alldeles extra.


konferens i närområdet

Svartviks Herrgård

Boka en heldagskonferens med fri lokalhyra på Svartviks Herrgård.
Svartviks Herrgård
Svartviksvägen 22  KVISSLEBY
Tel: 060-56 12 51


Alla inom konferens

Hotell Mittlandia

Torggatan 8
841 21 ÅNGE

Tel: 0690-124 20
Till webbplats >>

Torpshammars Herrgård

Torpshammarsvägen 10
84013 TORPSHAMMAR

Tel: 0691-205 80
Till webbplats >>

Träporten i Borgsjö

Borgsjöbyn 139
84197 ERIKSLUND

Tel: 0690-200 22
Till webbplats >>


Konferens i Ånge - konferensanläggningar i Ånge 2018
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Ånge så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Ånge erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Ånge.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel