Konferens i Hjo

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 5 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Hjo 2024


Boka er konferens i Hjo samt hitta passande konferensanläggningar i Hjo bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Hjo. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Hjo i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Hjo på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Hjo till något alldeles extra.
Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Hjo till något alldeles extra.

Hotel Bellevue Hjo

Dags att ses?
Hotel Bellevue Hjo
Stadsparken  HJO
Tel: 0503-120 00

konferens i närområdet

Konferenser och event hos oss på Lustfyllt

Låt oss hjälpa dig att skapa ett ännu mer lustfyllt event eller konferens !
Lustfyllt i Munkaskog
Munkaskogs gård 1  HABO
Tel: 0763-979887

Upptäck Flämslätt

Välkomna till en intressant miljö för konferenser och kurser för upp till 250 personer. I vår relax får ni koppla av efter en inspirerande dag.
Flämslätt stifts- & kursgård
 LERDALA
Tel: 0511-304 40

Allas Hus

Allas Hus i Bôrna (Borgunda) erbjuder unika event- och konferenslokaler med historiska anor i fantastisk miljö.
Allas Hus
Dalavägen 11, Borgunda  SKÖVDE
Tel: 072-425 18 84

Mera Konferens!


Relaterade sökningar:
Skärgård Skövde Habo kommun

Adressregister

Hotel Bellevue Hjo

Stadsparken
544 33 HJO

Tel: 0503-120 00
Läs mer >>

Restaurang Bryggan

Hamnen 1
544 30 HJO

Tel: 0503 – 100 13Konferens i Hjo - konferensanläggningar i Hjo 2024
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Hjo så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Hjo erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Hjo.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel