Konferens i Osby

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Osby 2020


Boka er konferens i Osby samt hitta passande konferensanläggningar i Osby bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Osby. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Osby i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Osby på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Osby till något alldeles extra.

Bergakungen

Bergakungen är en trivsam konferensanläggning i en lugn miljö med en familjär atmosfär. Välkomna med era önskemål !
Bergakungen
Ebbarp 3625  OSBY
Tel: 0479-144 44

konferens i närområdet

Ivögården

Välj Ivögården för er nästa konferens! Lugn och avkopplande atmosfär mitt i naturen på natursköna Ivö – Sagoön i Ivösjön.
Ivögården
Kungagårdsvägen 17-3  FJÄLKINGE
Tel: 044-25 33 455

Alla inom konferens

Bergakungen

Ebbarp 3625
28343 OSBY

Tel: 0479-144 44
Läs mer >>

E&E Stora Hotellet

Västra järnvägsgatan 17
283 31 OSBY

Tel: 0479-318 30Konferens i Osby - konferensanläggningar i Osby 2020
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Osby så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Osby erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Osby.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel