Konferens i Ljungby

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Ljungby 2021


Boka er konferens i Ljungby samt hitta passande konferensanläggningar i Ljungby bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Ljungby. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Ljungby i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Ljungby på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Ljungby till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Tylebäck Hotel & Konferens

Planera er konferens med oss! Vi kan ta emot företag/grupper från 20 upp till 100. Möjligt att bo och ha aktiviteter för personalen/gänget.
Tylebäck Hotel & Konferens
Kungsvägen 1  HALMSTAD
Tel: 035-19 18 00

Chalenius & Fredins Mat o Event

Vi arrangerar möten och konferenser i annorlunda miljöer, med teman, tekniklösningar, aktiviteter, underhållning och matupplevelser.
Chalenius & Fredins Mat o Event
Kristenehedsvägen 1 (Rejmes)  HALMSTAD
Tel: 035-10 68 06

Svarta Örnshuset

Halv eller heldagskonferens på anrika, slottsliknande Svarta Örnshuset.
Svarta Örnshuset
Erik Dahlbergsgatan 2  HALMSTAD
Tel: 035-10 30 89

Hotel Rådmannen

Välutrustade konferensrum för alla tillfällen. Från det lilla personliga mötet till den stora föreläsningen eller utbildningen.
Hotel Rådmannen
Centralgatan 2  ALVESTA
Tel: 0472-448 00
Relaterade sökningar:
Halmstad Alvesta

Konferens i Ljungby - konferensanläggningar i Ljungby 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Ljungby så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Ljungby erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Ljungby.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel