Konferens i Eksjö

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Eksjö 2019


Boka er konferens i Eksjö samt hitta passande konferensanläggningar i Eksjö bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Eksjö. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Eksjö i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Eksjö på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Eksjö till något alldeles extra.

Tid att tänka

Läget och lugnet. Utsikten. Och så maten, förstås. Det är några av skälen till att företag som konfererat på Ullinge återkommer. År efter år.
Hotel Ullinge
 EKSJÖ
Tel: 0381 810 60

konferens i närområdet

Relaterade sökningar:

Alla inom konferens

Eksjö Stadshotell

Stora Torget
575 31 EKSJÖ

Tel: 0381-130 20


Hotel Ullinge


Tel: 0381 810 60
Läs mer >>






Konferens i Eksjö - konferensanläggningar i Eksjö 2019
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Eksjö så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Eksjö erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Eksjö.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel