Konferens i Vimmerby

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Vimmerby 2018


Boka er konferens i Vimmerby samt hitta passande konferensanläggningar i Vimmerby bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Vimmerby på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Vimmerby till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Tid att tänka

Läget och lugnet. Utsikten. Och så maten, förstås. Det är några av skälen till att företag som konfererat på Ullinge återkommer. År efter år.
Hotel Ullinge
 EKSJÖ
Tel: 0381 810 60

Rimforsa Strand

Rogivande omgivningar alldeles vid sjön Åsunden. En perfekt atmosfär för att du ska få en framgångsrik konferens.
Rimforsa Strand
Fredrika Bremers Allé 2  RIMFORSA
Tel: 0494-792 90
Relaterade sökningar:
Eksjö Kinda

Alla inom konferens

Best Western Vimmerby Stadshotell

Stora Torget 9
598 37 VIMMERBY

Tel: 0492-121 00


Björkbacken Restaurang

Traktorgatan 2
59830 VIMMERBY

Tel: 0492-79890


Fredensborgs Herrgård, Hotell

Fredensborg 120
59891 VIMMERBY

Tel: 0492-306 00Konferens i Vimmerby - konferensanläggningar i Vimmerby 2018
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Vimmerby så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Vimmerby erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Vimmerby.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel