Konferens i Tomelilla

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Tomelilla 2017


Boka er konferens i Tomelilla samt hitta passande konferensanläggningar i Tomelilla bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Tomelilla på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Tomelilla till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Sjöbo Gästgivaregård

Ha er personalfest, konferens eller kickoff hos oss och ta del av våra aktiviteter. Med plats för upp till 100 gäster. Välkomna.
Sjöbo Gästgivaregård
Gamla torg 7  SJÖBO
Tel: 0416-120 75

Alla inom konferens

Brösarps Gästgifveri & Spa

Albovägen 21
273 50 BRÖSARP

Tel: 0414-736 80
Till webbplats >>

Kronovalls Vinslott


Tel: 0417 – 197 10
Till webbplats >>

Kåseholms Säteri


Tel: 0417-27 120
Till webbplats >>

Lilla Vik Golf & Konferens

Ullstorp 1221
273 94 TOMELILLA

Tel: 0414-27000
Till webbplats >>


Konferens i Tomelilla - konferensanläggningar i Tomelilla 2017
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Tomelilla så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Tomelilla erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Tomelilla.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2017
 
 
pixel