Konferens i Södertälje

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Södertälje 2020


Boka er konferens i Södertälje samt hitta passande konferensanläggningar i Södertälje bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Södertälje. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Södertälje i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Södertälje på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Södertälje till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Nynäsgården Hotell & Konferens

På Nynäsgården konfererar ni i en kreativ miljö nära naturen i en lummig trädgårdsmiljö där den fantastiska blodboken dominerar. Tillsammans skapar vi ett lyckat möte. Ni väljer på ett färdigt paket eller så skräddarsyr vi er konferens.
Nynäsgården Hotell & Konferens
Telegrafgatan 41  NYNÄSHAMN
Tel: 08-520 205 90

Bomans Hotell

Vi har inga ¨vanliga¨ konferensrum. Bomans kreativa miljö med mycket att titta på sätter i gång gästernas tankar och fantasi.
Bomans Hotell
Östra Hamnplan  TROSA
Tel: 0156-525 00
Relaterade sökningar:
Nynäshamn Trosa

Alla inom konferens

Scandic Skogshöjd

Täppgatan 15
151 21 SÖDERTÄLJE

Tel: 08-517 391 00


Wendelashus Restaurang

Vettersgatan 4
151 71 SÖDERTÄLJE
Konferens i Södertälje - konferensanläggningar i Södertälje 2020
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Södertälje så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Södertälje erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Södertälje.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel