Konferens i Hällefors

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 6 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Hällefors 2020


Boka er konferens i Hällefors samt hitta passande konferensanläggningar i Hällefors bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Hällefors. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Hällefors i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Hällefors på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Hällefors till något alldeles extra.

Konferens på Hellefors herrgård

Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

konferens i närområdet

Konferens på Åkerby

Storslagen natur tillsammans med god mat och lugnet i omgivningen ger Åkerby de bästa förutsättningarna för ett lyckat arrangemang!
Åkerby Herrgård
Fåsjöhyttan  NORA
Tel: 0587-912 10

Konferens på Lunedet

Konferens på Lunedet är något utöver det vanliga!
Lunedet Camping Café Restaurang
Lunedet  KARLSKOGA
Tel: 0586-150 82

Wedevågs Herrgård

Här på herrgården i Bergslagen i Lindesberg erbjuder vi er att arrangera möten, konferenser, för företag, föreningar, organisationer & andra grupper, med eller utan ….
Wedevågs Herrgård
Hallencreutz väg 1  VEDEVÅG
Tel: 0763-15 00 00

Alla inom konferens

Grythyttans Gästgivaregård

Prästgatan 2
712 81 GRYTHYTTAN

Tel: 0591-633 00


Loka Brunn


Tel: 0591-631 00Konferens i Hällefors - konferensanläggningar i Hällefors 2020
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Hällefors så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Hällefors erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Hällefors.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel