Konferens i Hagfors

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Hagfors 2021


Boka er konferens i Hagfors samt hitta passande konferensanläggningar i Hagfors bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Hagfors. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Hagfors i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Hagfors på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Hagfors till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Almars Krog

På Almars Gård finns fina konferensmöjligheter, upp till 200 personer i lantlig miljö vid länsväg 720 mellan Karlstad och Skived.
Almars Krog
Almars Gård 443  KARLSTAD
Tel: 054-53 47 32

Konferens på Pitcher´s

Boka Pitcher’s för konferens, teambuilding eller kickoff i Karlstad. Varmt välkommen att konferera, umgås, koppla av och släppa loss hos oss.
Pitcher's Pub Karlstad
Kungsgatan 12  KARLSTAD
Tel: 054-18 03 00
Relaterade sökningar:
Karlstad

Adressregister

Hotell Monica Hagfors

Folkets väg 1
683 31 HAGFORS

Tel: 0563-156 50


Uddeholms Hotell

Hotellvägen 6
683 40 UDDEHOLM

Tel: 056323495


Wärdshuset Pilgrimmen

Klarälvsvägen 35
68050 EKSHÄRAD

Tel: 0563-405 90Konferens i Hagfors - konferensanläggningar i Hagfors 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Hagfors så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Hagfors erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Hagfors.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel