Konferens i Ludvika

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Ludvika 2019


Boka er konferens i Ludvika samt hitta passande konferensanläggningar i Ludvika bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Ludvika. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Ludvika i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Ludvika på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Ludvika till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Konferens på Hellefors herrgård

Hellefors Herrgård
Svedbergsvägen 2  HÄLLEFORS
Tel: 0591-100 89

Grythyttans Gästgivaregård

Konferera i en historisk miljö med moderna möteslokaler. Här på Grythyttans Gästgivaregård kan ni njuta av mat och dryck som utmanar era smak- och doftsinnen.
Grythyttans Gästgivaregård
Prästgatan 2  GRYTHYTTAN
Tel: 0591-633 00

Restaurang, hotell och konferensverksamhet

På Gammelkroppa erbjuder vi ren odlade konferenspaket med lokaler, mat och dryck och boende, i fantastisk bergslagsmiljö.
Gammelkroppa
Gammelkroppa  FILIPSTAD
Tel: 0590-910 10

Loka Brunn

En kulturhistorisk konferens- och spaanläggning, vackert belägen intill sjön Loken i Bergslagen.
Loka Brunn
 GRYTHYTTAN
Tel: 0591-631 00
Relaterade sökningar:
Filipstad Hällefors

Konferens i Ludvika - konferensanläggningar i Ludvika 2019
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Ludvika så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Ludvika erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Ludvika.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2019
 
 
pixel