Konferens med logi och övernattning i Ronneby 2024

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 1 resultat  

Konferenser med logi och övernattning i Ronneby


Söker ni konferens med logi och övernattning i Ronneby? Att utnyttja hela konferensdagen och även få med den kanske mer informella diskussionen som brukar uppstå framåt kvällen kan vara väldigt givande. Då är det att föredra en konferensanläggning med logi i Ronneby som erbjuder möjligheter till övernattning. Nedan hittar ni dessa konferensanläggningar med logimöjligheter.
Då är det att föredra en konferensanläggning med logi i Ronneby som erbjuder möjligheter till övernattning. Nedan hittar ni dessa konferensanläggningar med logimöjligheter.

MÖTESPLATS I MODERN BRUNNSMILJÖ!

Vår miljö får kreativiteten att flöda. Brunnsparken, spaträdgården och andra platser där Brunnsarvet gör sig påmint än i dag är unika upplevelsemiljöer att hämta kraft och energi i.
Ronneby Brunn
 RONNEBY
Tel: 0457-750 00

i närområdet

Mera Logi!


Adressregister

Ronneby Brunn


Tel: 0457-750 00
Läs mer >>


Att konferera med logi betyder att umgås under längre tid. Många säger att det blir väldigt bra stämning i gruppen och att man kommer närmare varandra om man även tillbringar kvällen tillsammans lite mera avspänt. Ibland är det då det stora tankarna föds och konferensdeltagarna diskuterar fritt kring konferensens ämnen. Unna er en konferens med logi i Ronneby och upptäck kraften som finns i er konferensgrupp.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel