Konferens i Ödeshög

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 5 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Ödeshög 2021


Boka er konferens i Ödeshög samt hitta passande konferensanläggningar i Ödeshög bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Ödeshög. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Ödeshög i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Ödeshög på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Ödeshög till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Konferens med extra allt!

Unika, moderna konferenslokaler och en rofylld SPA-avdelning under samma tak. Vi kan ta emot upp till 250 konferensgäster.Välkommen till Badhotellet.
Badhotellet
Ågatan 16  TRANÅS
Tel: 0140-462 00

Kreativa möten i en lantlig miljö

Grännatraktens gemytligaste konferensanläggning intill sjön Ören.
Smålandsgården
Gamla Brunnsvägen 8  ÖRSERUM, GRÄNNA
Tel: 0390-650 195

Starby Hotell

Starby Hotell & Konferens i Vadstena med fokus på matupplevelser. Den ideala mötesplatsen för er konferens med kulinariska upplevelser, bästa service och omtanke. Här …..
Starby Hotell
Ödeshögsvägen 2  VADSTENA
Tel: 0143-751 00

En helt unik miljö för Konferenser och Mässor

På Vadstena Slott kan man va allt från den lilla konferensgruppen med ett fåtal, men även och upp till 850 gäster.
Vadstena Slott
Hamngatan 4  VADSTENA
Tel: 0143-621600
Relaterade sökningar:
Jönköping Vadstena Tranås

Adressregister

Ombergs Golf Resort

Stora Lund
599 93 ÖDESHÖG

Tel: 0144 12160Konferens i Ödeshög - konferensanläggningar i Ödeshög 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Ödeshög så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Ödeshög erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Ödeshög.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel