Konferens i Upplands-Bro

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Upplands-Bro 2022


Boka er konferens i Upplands-Bro samt hitta passande konferensanläggningar i Upplands-Bro bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Upplands-Bro. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Upplands-Bro i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Upplands-Bro på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Upplands-Bro till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Fabulösa möten på Hasselbacken

Boka fabulösa möten, konferenser och event på Hasselbacken. Vi har unika, välplanerade & högklassiga rum för ert event.
Hasselbacken
Hazeliusbacken 20,  STOCKHOLM
Tel: 08-12 13 33 00
Relaterade sökningar:
Stockholm

Adressregister

Villa Aske Konferenser

Aske allé 2
197 92 BRO

Tel: 08-584 222 00


Villa Mälargården


Tel: 08 584 208 00Konferens i Upplands-Bro - konferensanläggningar i Upplands-Bro 2022
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Upplands-Bro så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Upplands-Bro erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Upplands-Bro.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel