Konferens i Vindeln

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Vindeln 2022


Boka er konferens i Vindeln samt hitta passande konferensanläggningar i Vindeln bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Vindeln. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Vindeln i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Vindeln på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Vindeln till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Ibland behöver man stanna upp för att komma framåt.

I Munkviken hittar ni lugnet som ger er det fokus en bra konferens behöver. Ta med dina kollegor till en fantastisk miljö där skogen möter havet.
Munkviken
Munkviken 130  LÖVÅNGER
Tel: 0913-108 63

Konferens Umeå

En rogivande och kreativ plats.
Kvarkenfisk
Rovögerns fiskehamn, Svartviken 50  TÄFTEÅ
Tel: 090-12 99 90

Konferens med aktivitet hos O’Learys

Boka en konferens eller personalfest utöver det vanliga mitt i Umeå centrum, kombinera med aktivitet och god mat & dryck!
O'Learys Umeå
Skolgatan 64D  UMEÅ
Tel: 090-12 55 55
Relaterade sökningar:
Umeå Skellefteå

Adressregister

Hotell Forsen i Vindeln

Solviksvägen 10
922 91 VINDELN

Tel: 0933-397 00Konferens i Vindeln - konferensanläggningar i Vindeln 2022
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Vindeln så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Vindeln erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Vindeln.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel