Golf konferenser i Lund 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Golfkonferens i Lund


Golf konferens i Lund. Här hittar ni konferensarrangörer med egna golfbanor eller som i samarbete med golfbanor erbjuder golf med konferensen i Lund.
Att arrangera en golf konferens i Lund är att förena nytta med nöje. Nedan kan du även hitta alternativa konferensmöjligheter med golf i närliggande kommuner. Om ni inte hinner spela en hel 18-hålsrunda så kan även 9 hål fungera. Att ta in ett golfpro som ger golflektion i samband med konferensen kan också vara ett uppskattat alternativ.

Konferens på Elite Hotel Ideon

Konferens på Elite Hotel Ideon
Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27  LUND
Tel: 046 287 11 00

Golf i närområdet

Barsebäck Resort - En komplett anläggning

Skall man ha en konferens, kick-off eller event i Skåne är detta rätta platsen! Vi kan dessutom erbjuda en mängd kringaktiviteter bl.a. med vår hälsosatsning.
Barsebäck Resort
Litorinavägen 6  LÖDDEKÖPINGE
Tel: 046777063

Adressregister

Elite Hotel Ideon

Scheelevägen 27
223 63 LUND

Tel: 046 287 11 00
Läs mer >>


Att kunna spela lite golf i samband med konferensen i Lund är för många en fantastisk kombination. Golfkonferensarrangörerna i Lund erbjuder just denna möjlighet.
Att hinna spela en 18-hålsrunda ihop med konferensen kräver ju lite tid och kanske är övernattning ett bra sätt när det ska vara mycket golf på konferensen.
Ett alternativ kan ju vara att hyra in ett pro sån kan köra en golflektion för konferensdeltagarna. Det tar inte så mycket tid i anspråk men ger ändå den sköna avkopplingen som man eftersträvar med golf och konferens i Lund.
Att spela 9-håls golf på konferensen är också ett alternativ och fungerar ofta bra och uppskattas av de flesta.
Ni hittar säkert på egna varianter på golf på konferensen eller så kontakta de som arrangerar golfkonferenser i Lund, de hjälper gärna till med sin erfarenhet.
Ha nu en riktigt bra golf & konferens i Lund.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel