Konferens på myOffice Sweden

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 27 resultat  

Konferens på myOffice Sweden - ÖREBRO

Storlek på sällskap: 5-100 pers.
 

Vi har konferenslokaler som rymmer upp till 100 personer.
Vi har 7 konferensrum totalt.
Wifi i hela huset och stora pekskärmar i 5 av våra lokaler och vänlig skärm i två stycken.

I alla våra konferensrum ingår självklart anteckningsblock och pennor samt tillgång till vatten. Konferensrummen bokas antingen hel eller halvdagar.

London (upp till 10 personer)
Utrustat med en 70-tumsskärm från Sharp och 2 whiteboardtavlor. Passar de flesta möten som inte kräver den allra senaste skärmtekniken. Kan bokas tillsammans med New York.


New York (upp till 20 personer)
Passar de allra flesta mötesbehov med sin storlek och utrustning. En interaktiv Sharp-skärm på 70 tum med den senaste tekniken erbjuder i princip oändliga möjligheter för ditt möte. Anteckna, spela upp ljud och bild, spegla din datorskärm eller telefon med HDMI eller trådlöst. Dessutom kan du använda skärmen som en digital whiteboard och spara ner eller mejla ut anteckningarna under eller efter mötet.

Dubai (upp till 55 personer)
Vårt största konferensrum med upp till 55 sittplatser i biosittning – anpassat för större möten eller workshops. Möbleringen är enkel att flytta och anpassa. Utrustat med 85 tums interaktiv Sharp-skärm med samma unika funktioner som den i New York. I anslutning till Dubai ligger såväl en luftig terrass som Spa, relax och isbar. Perfekt om man t.ex vill avrunda en konferens med avkopplande bubbelbad och något gott att dricka.

Captains Suite (upp till 12 personer)
Med inspiration från Dallas ger vi er möjligheten att känna er som JR Ewing i denna unika konferenslokal. Perfekt för styrelsesammanträden – stora som små. För dig som vill erbjuda dina mötesdeltagare en miljö med wow-känsla. Även denna lokal är utrustad med 70 tums Sharp-skärm.

Stockholm (upp till 5 personer)
Mötesrummet för det mindre sammanträdet utrustat med en interaktiv Sharp-skärm och penna – perfekt anpassat för kreativa processer eller genomgångar.

Spa (upp till 12 personer)
Koppla av eller gör affärer i vårat moderna spa & relax avdelning. Vi har alkoholservering för slutna sällskap.

Isbaren (upp till 40 personer)
En god kall, ett glas rött eller varför inte lite bubbel för att fira? Boka vår isbar, bränn in din logga i våra is-shotglas och var med om en afterwork du aldrig kunnat förut! Gör en förfrågan nedan eller kontakta receptionen.

Tokyo (upp till 100 personer)
Den kreativa miljön för den kreativa företagaren. Boka in den största ytan för ett föredrag eller ett event. Med projektor, mikrofon & upp till 100 platser kan allt hända. Gör en förfrågan nedan eller kontakta receptionen.

Det perfekta läget
myOffice är strategiskt placerat med centrala Örebro inom ett kort promenadavstånd där man bl.a. finner Södra station, Conventum och Hjalmar Bergman-teatern.

Omgivet av en bred variation av restauranger och i direkt anslutning till Gustavsvik - norra Europas största badanläggning med både pooler inomhus och utomhus, äventyrsbad och ett hälsocenter. Alldeles i närheten ligger Good Morning Örebro hotell och ytterligare ett hotell är planerat vid Gustavsviksvägen. I närheten finns också Örebro City Golf & Country Club med två banor på 18 respektive 9 hål, samt Backahallen som erbjuder tennis, badminton och squash m.m.

Till Hemsida >>

Bokningsförfrågan - myOffice Sweden

Fyll i formuläret och skicka en bokningsförfrågan till myOffice Sweden. Förfrågan är inte bindande.

* Obligatoriska fält:
*Kontaktperson:
Företag:
*E-post:
*Telefon eller mobil:
*Antal personer:

*Annan information (datum, tid eller andra önskemål)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och hanteras i enlighet med följande integritetspolicy.
 

myOffice Sweden

Stenbackevägen 6
702 25  ÖREBRO

Telefon:019-18 40 43
Till Hemsida

Konferens på myOffice Sweden - ÖREBRO


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel