Konferens i Mora

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Mora 2021


Boka er konferens i Mora samt hitta passande konferensanläggningar i Mora bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Mora. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Mora i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Mora på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Mora till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Konferera i fjällen

Gammelgården Hotell & Restaurang
Sälen Tel: 0280-877 00
Relaterade sökningar:
Malung

Adressregister

Best Western Mora Hotell & Spa

Strandgatan 12
792 30 MORA

Tel: 0250-592650Konferens i Mora - konferensanläggningar i Mora 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Mora så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Mora erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Mora.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel