Konferens i Nordmaling

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 4 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Nordmaling 2021


Boka er konferens i Nordmaling samt hitta passande konferensanläggningar i Nordmaling bland arrangörerna nedan. Det finns många konferensmöjligheter i Nordmaling. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i Nordmaling i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Nordmaling på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Nordmaling till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Konferens på Elite Plaza Hotel och Arken Konferens

Konferens på Elite Plaza Hotel och Arken Konferens
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik
Hotellgatan 9  ÖRNSKÖLDSVIK
Tel: 0660-23 51 10

Konferens på Elite Hotel Mimer

Konferens på Elite Hotel Mimer
Elite Hotel Mimer
Kungsgatan 75  UMEÅ
Tel: 090-203 94 00

Konferens med aktivitet hos O’Learys

Boka en konferens eller personalfest utöver det vanliga mitt i Umeå centrum, kombinera med aktivitet och god mat & dryck!
O'Learys Umeå
Skolgatan 64D  UMEÅ
Tel: 090-12 55 55

Konferens Umeå

En rogivande och kreativ plats.
Kvarkenfisk
Rovögerns fiskehamn, Svartviken 50  TÄFTEÅ
Tel: 090-12 99 90
Relaterade sökningar:
Umeå Örnsköldsvik

Konferens i Nordmaling - konferensanläggningar i Nordmaling 2021
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Nordmaling så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Nordmaling erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Nordmaling.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel