Konferens i Gullspång

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Gullspång 2018


Boka er konferens i Gullspång samt hitta passande konferensanläggningar i Gullspång bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Gullspång på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Gullspång till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Restaurang o. Café Holmen

Allt från en mindre konferenslokal med lunch på Restaurang Karlsholme till biosittning för 500 personer, komplett med allt ni kan tänkas behöva.
Restaurang o. Café Holmen
Nygatan 32  MARIESTAD
Tel: 0501-10278
Relaterade sökningar:
Stora grupper Kongress Mariestad

Alla inom konferens

Hova Hotell & Konferens

Finells väg 14
548 32 HOVA

Tel: 0506-305 10Konferens i Gullspång - konferensanläggningar i Gullspång 2018
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Gullspång så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Gullspång erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Gullspång.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2018
 
 
pixel