Konferens i Övertorneå

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Konferens och konferensanläggningar i Övertorneå 2017


Boka er konferens i Övertorneå samt hitta passande konferensanläggningar i Övertorneå bland arrangörerna nedan. Här finns konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Du hittar tips och idéer för din konferens i Övertorneå på hemsidorna hos konferensföretagen nedan. Söker nu något speciellt så skicka en bokningsförfrågan med era önskemål eller besök konferensanläggningarnas hemsidor och upptäck deras utbud. Kom ihåg att kontakta och boka i god tid så att ni har tid att förbereda och kan göra er konferens i Övertorneå till något alldeles extra.

konferens i närområdet

Svefi Konferens

Välkommen till vår kreativa unika atmosfär, inspireras och le en smula extra! Promenera till Finland, shoppa på IKEA, besök Snöslottet 20 minuter bort
Svefi Konferens
Torget 3  HAPARANDA
Tel: 0922 688 00
Relaterade sökningar:
Haparanda

Alla inom konferens

Hotel Tornedalia

Sockenvägen 1
957 31 ÖVERTORNEÅ

Tel: 0927-775 50
Till webbplats >>


Konferens i Övertorneå - konferensanläggningar i Övertorneå 2017
När ni ska hyra konferenslokaler och ordna konferenser i Övertorneå så tänk även på att en liten konferensaktivitet kan göra stor skillnad. De flesta konferensarrangörerna och de som tillhandahåller konferenslokaler i Övertorneå erbjuder olika former av kringaktiviteter. Detta kan bidra till mer gruppkänsla och att konferensen som helhet blir mer givande. Konferensaktivitet eller inte kanske får avgöras beroende på hur mycket tid man har. En halvdagskonferens kanske kräver att tiden verkligen fokuseras på själva ämnet medan på en heldagskonferens eller en konferens med logi och övernattning så kan man kanske få lite tid över.
En annan viktig del av konferensen är ju konferenslokalen. Storlek på lokalen och hur konferensdeltagarna ska vara placerade beror ju bland annat på ämnet och hur aktiva deltagarna ska vara. De olika arrangörerna har stor erfarenhet så rådfråga dem gärna.
Lycka till med er konferens i Övertorneå.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

AdNisch Media AB © 2017
 
 
pixel