Konferens med logi och övernattning i Umeå 2024

   Visa 2 resultat  

Konferenser med logi och övernattning i Umeå


Söker ni konferens med logi och övernattning i Umeå? Att utnyttja hela konferensdagen och även få med den kanske mer informella diskussionen som brukar uppstå framåt kvällen kan vara väldigt givande. Då är det att föredra en konferensanläggning med logi i Umeå som erbjuder möjligheter till övernattning. Nedan hittar ni dessa konferensanläggningar med logimöjligheter.
Då är det att föredra en konferensanläggning med logi i Umeå som erbjuder möjligheter till övernattning. Nedan hittar ni dessa konferensanläggningar med logimöjligheter.

Konferens på Elite Hotel Mimer

Konferens på Elite Hotel Mimer
Elite Hotel Mimer
Kungsgatan 75  UMEÅ
Tel: 090-203 94 00

i närområdet

Ibland behöver man stanna upp för att komma framåt.

I Munkviken hittar ni lugnet som ger er det fokus en bra konferens behöver. Ta med dina kollegor till en fantastisk miljö där skogen möter havet.
Munkviken
Munkviken 130  LÖVÅNGER
Tel: 0913-108 63

Mera Logi!


Adressregister

Elite Hotel Mimer

Kungsgatan 75
903 26 UMEÅ

Tel: 090-203 94 00
Läs mer >>


Att konferera med logi betyder att umgås under längre tid. Många säger att det blir väldigt bra stämning i gruppen och att man kommer närmare varandra om man även tillbringar kvällen tillsammans lite mera avspänt. Ibland är det då det stora tankarna föds och konferensdeltagarna diskuterar fritt kring konferensens ämnen. Unna er en konferens med logi i Umeå och upptäck kraften som finns i er konferensgrupp.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel