Konferensanläggningar för stora konferensgrupper i Umeå 2024

   Visa 2 resultat  

Konferensanläggningar för stora konferensgrupper


Nedan hittar ni konferensanläggningar för stora grupper i Umeå. Det betyder att konferensanläggningen klarar av att ha stora konferenssällskap från 100 personer och upp till tusentals deltagare. Planerar ni att förlägga er stora konferensgrupp i Umeå så är det viktigt att det finns utrymme och är anpassat både för själva konferensen samt även maten och de kringaktiviteter som planleras. Konferensarrangörerna nedan har angett att de gärna tar hand om och ser till att stora konferenssällskap kan träffas under trivsamma och väl fungerande former.
Konferensarrangörerna nedan har angett att de gärna tar hand om och ser till att stora konferenssällskap kan träffas under trivsamma och väl fungerande former.

Konferens på Elite Hotel Mimer

Konferens på Elite Hotel Mimer
Elite Hotel Mimer
Kungsgatan 75  UMEÅ
Tel: 090-203 94 00

Konferens med aktivitet hos O’Learys

Boka en konferens eller personalfest utöver det vanliga mitt i Umeå centrum, kombinera med aktivitet och god mat & dryck!
O'Learys Umeå
Skolgatan 64D  UMEÅ
Tel: 090-12 55 55

i närområdet

Mera Stora grupper!


Adressregister

O'Learys Umeå

Skolgatan 64D
. UMEÅ

Tel: 090-12 55 55
Läs mer >>

Elite Hotel Mimer

Kungsgatan 75
903 26 UMEÅ

Tel: 090-203 94 00
Läs mer >>


Att anordna en konferens för ett stort antal deltagare ställer större krav på organisation och konferensplanering. Det är då viktigt att hitta en konferensanläggning i Umeå som har erfarenhet och resurser att hantera stora konferenser. Självklart ska konferenslokalen kunna ta ett stort antal konferensdeltagare men det är viktigt att konferensrestaurangen och eventuella logifaciliteter är anpassade för stora konferensevenemang. Vi hoppas er konferensplanering fungerar och att er stora konferens i Umeå blir riktigt lyckad.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel