Konferens på slott och herrgård i Tyresö 2024

   Visa 2 resultat  

Konferenser på slott och herrgård


Att förlägga sin konferens på ett slott eller en herrgård i Tyresö skapar självklart en fantastisk inramning till själva konferensen. Nedan hittar ni konferensarrangörer som erbjuder just slottsmiljö och herrgårdskaraktär till er konferens. Det kan vara dagskonferenser som lyfter då omgivningen är stimulerande och speciell. Det finns konferensanläggningar med logi och kringaktiviteter för att ge konferensen en större dimension. Lycka till med er planerade slottskonferens eller konferens i herrgårdsmiljö.

Få experthjälp att boka konferensen!

Vår eventbyråpartner Memento Event kan hjälpa er med konferensen förutsatt att ni är fler än 50 personer. Vill ni enbart ha hjälp med att hitta en lämplig konferensanläggning eller är ni i behov av en eventbyråpartner som kan hjälpa er med helheten såsom eventlogistik, passande innehåll och aktiviteter? Vänligen beskriv era behov i formuläret nedan så sätter vi ambitionsnivå därefter.

Få förslag som matchar era behov inom 48h.
1. Fyll i dina kontaktuppgifter.
2. Fyll i era önskemål och behov för att få relevanta förslag.
3. Vår eventbyråpartner Memento Event skickar förslag som matchar era behov inom 48 h.

Konferens på Kumla Herrgård

Förutom den fantastiska konferensmiljön bjuder vi också på riktigt goda måltider.
Kumla Herrgård
Kumla Allé 47  TYRESÖ
Tel: 08-742 19 07

i närområdet

Naturnära konferens på Siggesta

Varmt, välkomnande och unikt. Dagskonferens, Konferens med logi, Måndagsmöte, Kick-off i Logen, bastu och badtunna eller hyr hela gården. Upptäck alla våra möjligheter.
Siggesta Gård
Siggesta Gård  VÄRMDÖ
Tel: 08-562 801 00

Mera Slott och herrgård!


Relaterade sökningar:
Konferens i Tyresö

Adressregister

Kumla Herrgård

Kumla Allé 47
135 53 TYRESÖ

Tel: 08-742 19 07
Läs mer >>


Tänk vad olika miljöer kan påverka. Att ha en konferens i ett slott skapar en speciell känsla och ger deltagarna en ytterligare dimension på tillvaron. Även slottsträdgården ger ett mervärde till konferensupplevelsen. Herrgårdskonferensen ger även den ofta en fantastisk naturupplevelse och kan ibland även innehålla inslag av konferensaktiviteter som ligger nära naturen i form av exemplevis jakt, fiske eller kanotturer. Kontakta konferensanläggningarna i Tyresö och se vad just de erbjuder i form av konferensaktiviteter i sin herrgård eller kring konferensslottet.


Snabblänkar:
Konferens i Stockholm >>
Konferens i Göteborg >>
Konferens i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel